Returnering og fortrydelsesret

RETURNERINGSPOLITIK:

Tak for dit køb. Vi håber du er tilfreds med den. Men hvis du af en eller anden grund ikke er helt tilfreds med dit køb, kan du returnere varen til os, hvorefter du kun refunderer det fulde beløb. Se nedenfor for mere information om vores returpolitik.


VEND TILBAGE:

Alle varer kan returneres inden for 14 dage efter modtagelsen. Alle returnerede varer skal være i nye og ubrugte stand, med alle originale etiketter og mærker påsat. Hvis produktet kommer til os, ridset, med en beskadiget æske eller snavset, opkræver vi 50 % af produktes værdi for at dække disse skader. Produktet skal være ubeskadiget og pakket i den originale æske, for at vi kan returnere pengene. Varen skal returneres sammen med alt tilbehør - oplader, æske, brugermanual osv. Hvis produktet er fulgt med en gave fra os, skal gaven returneres sammen med de produkter, du har købt.

Bemærk venligst, at hvis varen ikke afhentes af kunden og pakken returneres til os eller kunden har skrevet forkert adresse og pakken er tabt, trækker vi 50% af værdien, hvis kunden ønsker tilbagebetaling.

Kunden er ansvarlig for returforsendelsesomkostningerne og alle omkostninger forbundet med sådanne toldomkostninger. Dansk Teknologi påtager sig intet ansvar for eventuelle returfragtomkostninger og pakken skal sendes med et sporingsnummer, så vi kan spore den. Enhver pakke sendt uden et sporingsnummer, vi kan ikke garantere tilbagebetalingen, hvis pakken går tabt.


VEND TILBAGE:

For at returnere en vare, bedes du sende en e-mail til kundeservice på danske-technology@hotmail.com inden for 14 dage efter modtagelse af produktet og give os besked, hvis du kun ønsker at returnere et par varer eller hele din ordre.
Bemærk venligst, at du skal skrive dit købsnummer hvor som helst på pakken, ellers kan tilbagebetalingen ikke behandles.

Varen skal returneres senest 14 dage efter modtagelsen, første dag er dagen efter den oprindeligt blev leveret.

TILBAGEBETALE:

Efter at have modtaget returneringen og kontrolleret din vares stand, behandler vi din returnering. Det kan tage op til 5 arbejdsdage fra modtagelsen af ​​varen at behandle returneringen. Det kan tage et par dage, før tilbagebetalinger vises på din bankkonto, afhængigt af hvilken bank du bruger. Vi giver dig besked via e-mail, når returneringen er behandlet.
Vi refunderer dig til den samme betalingsmetode, som du brugte til at betale.

UNDTAGELSE:

Ved defekte eller beskadigede produkter bedes du kontakte os på e-mail, så vi kan sende et nyt produkt. I tilfælde af skader, der er dækket af garantien, sender vi kun et nyt produkt i stedet for at returnere penge.

SPØRGSMÅL:

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores returpolitik, bedes du kontakte os på
danske-technology@hotmail.com
Retur adresse:

Dansk Teknologi

Lindebergåsen 50B

1068 Oslo, Norway 

Vores prioritet er din tilfredshed, og vi arbejder meget hårdt for at tilfredsstille vores kunder hver dag ❤️