Vilkår for brug

Disse salgsbetingelser gælder for alt salg af produkter fra www.danske-technology.com til forbrugere. Forbrugerkøb er reguleret i blandt andet forbrugerkøbeloven, fortrydelsesretsloven, markedsføringsloven, persondataloven, e-handelsloven og kreditkøbsloven. Ved at foretage et køb på vores side, accepterer køber betingelserne for brug.

Definition af parter:

Sælger er: Danske Technology.
Køber er: den person, der er angivet som køber i ordren, og nedenfor omtalt som dig, dig, din eller din.

Aftale:

Aftalen består af disse salgsbetingelser.

Pris:

Den anførte pris for varen er den samlede pris, køber skal betale. Denne pris inkluderer alle skatter og ekstra omkostninger. Køber er ikke ansvarlig for omkostninger, som sælger ikke har oplyst om inden købet.

Indgåelse af aftale:

Din ordre er bindende, når ordren er registreret online. Du har stadig ret til at fortryde købet i henhold til lov om fortrydelsesret. Når ordren er modtaget, vil en ordrebekræftelse automatisk blive sendt til dig.

Betalingen:

Betaling er påkrævet, når køber afgiver ordre.
Mindreårige kan købe varer over internettet, hvis de selv har pengene.

Levering:

Levering har fundet sted, når køber, eller nogen han eller hun har ladet modtage eller transportere varen, er blevet bekendt med, at varen er stillet til rådighed for denne på leveringsstedet.

Information gives i netbutikken:

Swedish Technology forsøger at give gode beskrivelser af produkter i den måde, de fremstilles på. Der tages dog forbehold for, at der kan forekomme trykfejl, som kan betyde, at den ikke kan leveres i overensstemmelse med oplysninger givet i netbutikken, markedsføring eller andet. Vi forbeholder os også retten til, at detaljerede produktbeskrivelser kan afvige, for eksempel hvilken type indhold produkterne er lavet af. Vi forbeholder os også retten til at annullere din ordre eller dele af den, hvis produktet er udsolgt. I tilfælde af udsolgte situationer vil du få besked om dette og du som kunde vil kunne vælge et andet produkt. Det er desuden forbeholdt at annullere din ordre i tilfælde af uforudsete tekniske fejl i moduler af netbutikløsningen.

Risikoen for vores:

Ved køb i konsignation overgår risikoen for varerne til køber, når denne modtager varen leveret. Hvis forbrugeren har bedt tredjemand om at modtage eller afhente varerne på hans vegne, overgår risikoen, når han har modtaget varen i sin besiddelse.
Er varen bortkommet eller beskadiget inden fysisk besiddelse overtages, bærer sælger derfor risikoen herfor. Er varen bortkommet eller beskadiget efter fysisk overtagelse, bærer køber risikoen.

Fortrydelsesret:

Alle varer kan returneres inden for 14 dage efter modtagelsen. Alle returnerede varer skal være i nye og ubrugte stand, med alle originale etiketter og mærker påsat. Produktet skal være ubeskadiget og pakket i den originale æske, for at vi kan returnere pengene. Varen skal returneres sammen med alt tilbehør - oplader, æske, brugermanual osv. Hvis produktet er kommet som gave fra os, skal gaven returneres sammen med det produkt, du har købt. Produktet skal returneres senest 14 dage efter modtagelsen, første dag er den dag, det oprindeligt blev leveret, og du skal også kontakte kundeservice via e-mail, inden varen afsendes.

Kunden er ansvarlig for returforsendelsesomkostningerne og alle omkostninger forbundet med sådanne toldomkostninger. Danske Technology påtager sig intet ansvar for eventuelle returneringsomkostninger.

Garanti:

Der er 2 års garanti på alle vores produkter.